Background Image

CHIRURGIE DENTARA SI IMPLANTOLOGIE

image

Implantul dentar

Implantul dentar
Ai un dinte lipsa sau o situatie dentara complexa?
Iti recomandam implantul dentar, cea mai indicata solutie de tratament pentru un dinte lipsa.

Ce este implantul dentar?
Implantul dentar reprezinta o procedura chirurgicala de inlocuire a dintilor care au cazut sau care se afla intr-un stadiu avansat de deteriorare, cu dinti artificiali asemanatori cu cei naturali, reprezentati de coroane din zirconiu.
Din ce este format un implant? 

Care este cheia succesului unui tratament cu implant dentar?

Este foarte important sa alegem corect specialistul in implantologie, pentru a diminua riscurile si pentru a evita complicatiile extrem de neplacute ce pot aparea dupa realizarea procedurii. La ESTHETICS ORTO IMPLANT STOMATOLOGIA iti garantam experienta vasta, de peste 30 de ani in implantologie care ne recomanda pentru un tratament de succes.
Avantaje
• Interventia de inserare este rapida, nedureroasa
• Vindecarea dupa implant este usoara
• Vorbirea este îmbunătățită.
• Nu sunt afectati dintii vecini.
• Funcționalitate similară cu cea a dinților naturali.
• Confort ridicat și este ușor de întreținut.
• Te bucuri de o igienă orală îmbunătățită.
• Nu ai nevoie de o perioadă de acomodare.
• Nu îți cauzează sângerări ale gingiilor.
• Nu există restricții alimentare.

Inserarea unui implant opreste procesul natural de migrare a dintilor vecini spre spatiul ramas gol. Confortul pacientului in cazul tratamentului prin implanturi dentare este asemanator confortului oferit de un dinte natural.
Un implant dentar reuseste sa faca o priza foarte buna, fiind integrat in tesutul osos, permitand refacerea coroanei dentare si reluarea functiei masticatorii.
Te vei bucura de alimentele preferate iar in timp nu vei face diferenta intre dintii naturali si cei care se sprijina pe implant. 
Amanarea inserarii unui implant in zona unui dinte lipsa duce la complicarea tratamentului ulterior din cauza pierderii osului. De aceea programarea la medicul specialist este necesara cat mai repede posibil dupa extractie.
Sunteti purtator de proteza si instabilitatea protezei dentare va provoaca un disconfort crescut SAU aveti nevoie de o proteza dentara dar va temeti ca nu veti putea manca, simti confortabil cu proteza?
Solutia este o proteza sprijinita pe implanturi, solutie care va asigura un confort crescut comparativ cu proteza clasica. Masticatia, estetica si confortul in ansamblu vor fi astfel imbunatatite semnificativ. 

Doar la ESTHETICS ORTO IMPLANT STOMATOLOGIA ai parte de consultatie de specialitate in implantologie GRATUITA!!! Pentru a face o programare nu ezita sa iei legatura cu unul dintre specialistii ESTHETICS ORTO IMPLANT STOMATOLOGIA! Suna sau trimite mesaj la 0785.779.776.

Captioned Image

Captioned Image

Captioned Image