Dr. Matteo Iacobellis

A absolvit cu medicina generala și chirurgia în 1990.
Practica stomatologia de 30 de ani, avand specializare in chirurgia orală, in implantologie si in ortodontie. Atunci cand lucreaza la pacient, orele trec fara sa le simta pt ca atunci cand exista pasiune timpul nu inseamna sacrificiu ci daruire.
A organizat mai multe cursuri în universitățile din Italia și din străinatate, ceea ce l-a facut sa se focuseze asupra unui concept de implantologie osteo-integrata minim invaziva.

Dr. Francesca Iacobellis

A absolvit facultatea de medicina dentara in anul 2016, avand specializare in protetica dentara si ortodontie. Are experienta in corectarea problemelor ortodontice la pacientul aflat in crestere dar si la pacientul adult, prin utilizarea aparatelor dentare fixe si mobile. Se dedica prevenirii si tratamentului afectiunilor dentare aparute in timpul copilariei.

Dr. Anatoli Cremleac

Absolvent al Facultatii de Medicina Dentara “Titu Maiorescu” din anul 2016. Are experienta in domeniul de protetica dentara fixa si mobila, chirurgie dentara si endodontie. Participa activ la congresele de medicina dentara si cursuri nationale.

Dr. Madalina Iordache

Medic rezident in specializarea Endodontie din 2018. A urmat cursul de specialitate Prime Endo Track Editia 2019. Are experienta in efectuarea tratamentelor endodontice, profilaxiei si tratamentului cariei la copii dar si chirurgie dentara.

Asistent medical generalist Adriana Popescu

Absolventa a Scolii Postliceale de Asistenti Medicali Generalisti “Fundeni” in 2014. Are 6 ani de experienta in cabinetele de stomatologie, insetata de cunoastere, activa, blanda si mereu binedispusa. Ea spune “Sunt fericita sa fac partea din cea mai buna si profesionista echipa de la care am mereu de invatat”.

Tehnician Dentar Stefano Cianciotta

Are experienta vasta in domeniul Tehnicii Dentare, pe care o practica cu placere de peste 30 de ani. Crede cu tarie ca secretul unui tratament protetic reusit este o colaborare stransa si armonioasa intre medicul stomatolog si tehnicianul sau dentar. Fiecare material dentar folosit este de cea mai buna calitate si tehnologiile folosite sunt cele mai performante.