Background Image

ORTODONTIE

Dintii tai nu sunt perfect aliniati si vrei sa ai un zambet de invidiat?
Vino la un consult de specialitate GRATUIT din cadrul clinicii ESTHETICS ORTO IMPLANT STOMATOLOGIA si vei ajunge sa afli cum poti sa ai un zambet impecabil. 
Purtarea unui aparat nu tine cont de varsta si nu trebuie privit ca pe o rusine ci ca pe o necesitate cu multiple beneficii, atat de ordin estetic cat si masticator sau preventiv al multor afectiuni dentare. Beneficii:
• Castigi un zambet frumos care iti reda increderea in sine!
• Obtii cel mai bun pret la aparatul dentar pe care il cunosti chiar de la inceput.
• Rezolvi problema estetica si de sanatate rapid si fara durere datorita aparatelor dentare moderne vei obtine un zambet frumos si sanatos in cel mai scurt timp.
• Tratamentul ortodontic nu are limita de varsta, insa cu cat acesta are loc mai devreme cu atat probleme pot fi tratate mai rapid.
In momentul inceperii unui tratament ortodontic este important ca pacientul sa aiba o igiena orala buna si sa nu prezinte carii netratate, tartru sau alte afectiuni orale.

Aparat dentar mobil

Aparat dentar fix cu bracketi ceramici

Aparat dentar mobil

Recomandat copiilor in perioada dentitiei mixte pentru a stimula cresterea maxilarului si a mandibulei si a largi maxilarul astfel incat dintii sa aiba suficient spatiu sa erupa neinghesuiti si in pozitie corecta.

Aparat dentar fix cu bracketi metalici  

Este estetic, usor de igienizat, confortabil la purtare si mai putin vizibil decat cel cu bracketi metalici.  

Aparat dentar fix cu bracketi ceramici  

Este estetic, usor de igienizat, confortabil la purtare si mai putin vizibil decat cel cu bracketi metalici.  

Aparat dentar fix cu bracketi din safir

Este ideal pt persoanele la care aparatul estetic este foarte important si este foarte rezistent. Este o solutie de tratament ortodontic cu adevarat estetica in comparatie cu alte tipuri de aparate dentare fixe.