Background Image

Testimoniale

Toată familia noastră merge la Clinica EOIS și suntem mulțumiți atât de mediul de lucru, cât și de echipa pe care am întâlnit-o aici. Sunt bucuroasă că fetiței mele nu îi este frică să vină la stomatolog, din contră, este încântată când știe că trebuie să venim pentru că îi face plăcere să se joace. Recomandăm tuturor Clinica EOIS”
-Nastase Florentina 


„Sunt extrem de fericită că am ales Clinica EOIS. Mă simt excepțional și sunt mândră de zâmbetul meu, care este cu adevărat de invidiat. Întreaga echipă este minunată, am fost tratată de oameni profesioniști și cu sufletul mare. Am fost plăcut surprinsă de faptul că mi s-a explicat totul pe înțelesul meu, fără termeni medicali, pe care doar doctorii îi înțeleg cu adevărat. Îi mulțumesc foarte mult doamnei Dr. Madalina Iordache, este un om minunat și un medic de excepție, care își face treaba cu dedicare. Am recomandat aceasta clinica tuturor prietenilor mei și continui să o fac, vă mulțumesc!”
-Raluca Popescu 


Decizia de a-mi indrepta dintii as lua-o din nou, oricand, fara nicio ezitare! Tratamentul ortodontic a decurs lin si fara probleme, iar de atunci rad cu si mai multa mandrie si incredere."
-Ana Calugarescu 


„Am ales să fiu pacientul domnului Dr. Iacobellis și sunt extrem de mulțumit. De-a lungul anilor, am avut câteva experiențe neplăcute în ceea ce privește medicina dentara, de aceea, pot spune că experiența minunată pe care o trăiesc aici este unică. Sunt impresionat de tehnologia modernă utilizată și de mediul de lucru foarte plăcut. Echipă de medici este foarte bine pregătită, de aceea mă simt atât de confortabil, știu că mă aflu pe mâini bune! Urmează să îmi pun implanturi dentare și am foarte multă încredere că rezultatul final va fi unul exceptional.
-Tudor Ochescu 


"Tratamentul ortodontic mi-a adus, pe langa beneficiul estetic, mai multa incredere in mine si in zambetul meu."
-George Mucenic 


Sunt foarte multumita de cum am fost tratata de toata lumea. In special de domnul Doctor Anatoli Cremleac, a fost foarte atent cu mine si cu maselele mele. Voi mai veni si va incurajez si pe dumneavoastra care aveti probleme stomatologice.
-Ioana Oprea